2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi'ne büyük bir coşkuyla başladık.

Okulların açıldığı ilk hafta İlköğretim Haftası olarak kutlanmaktadır.

Bizler de tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı tüm çocuklarımıza hayırlı olması dileğiyle...

05.02.2023 70

Okulların açıldığı hafta ilköğretim okullarımızda İlköğretim Haftası olarak kutlanır. Bu hafta, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan radyo, televizyon konuşması ile açılır. Okullarımızda törenler düzenlenir. Törende konuşan okul müdürleri ve öğretmenler; eğitimin-öğretimin faydalarını anlatırlar. Yine bu törenlerde okuma-yazma bilmenin önemi üzerinde durulur. Bugün herkesin farkında olduğu gerçek şudur ki hayatta başarılı olmanın yolu okumayı ve yazmayı öğrenmekten geçer.

İlköğretim Haftası; bu gerçeklerin ortaya konduğu, ilköğretimin ve okuma-yazma öğrenmenin kişiye, topluma sağladığı yararların anlatıldığı bir haftadır.

05-02-2023